Tea Løkke Nyberg förstärker forwardssidan i damlaget

Publicerad: 2023-07-11
PRESSMEDDELANDE
HV71 Dam har gjort klart med forwarden Tea Løkke Nyberg som närmast kommer från Modo Hockey i SDHL. "Jag är riktigt taggad på nya utmaningar", säger Tea Løkke Nyberg.

HV71 Dam fyller på truppen ytterligare och plockar in den norska forwarden Tea Løkke Nyberg. Efter fyra säsonger och 90 matcher i Modo Hockey så går flytten till Jönköping och HV71 för Løkke Nyberg.

- Det känns spännande. Jag har hört väldigt mycket bra om föreningen så det känns bra att testa på något nytt och fortsätta min utveckling i HV71. Jag är riktigt taggad på nya utmaningar och det ska även bli kul att få uppleva en ny stad, Tea Løkke Nyberg.

19-åringen inledde sin seniorkarriär redan som 13-åring i norska Wing och har under åren i Sverige även fått chansen att debutera i landslaget. Säsongen 2023/2024 väntar nya utmaningar och jakten på nya framgångar.

- Jag ser fram emot att träffa tjejerna och börja jobba mot våra mål tillsammans. Jag vill bygga vidare på mina prestationer och bidra till lagets framgång, så jag är riktigt taggad på nya utmaningar, säger Løkke Nyberg.

Kontraktet med Tea Løkke Nyberg gäller i ett år.

FAKTA / LØKKE NYBERG
Född: 031111, Trondheim, NOR
Moderklubb: Leangen IK
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd/vikt: 165 cm / 58 kg

Tidigare klubbar: Wing Hockey, Modo Hockey

Toni Galic
Huvudsponsor
Premiumpartners