Förändring i HV71:s styrelse

Publicerad: 2024-09-02
HV71
Styrelseledamoten Andreas Davidsson har idag meddelat styrelsen och valberedningen i HV71 att han lämnar sin plats i styrelsen. ” Andreas har under flera år varit en värdefull resurs inom HV71 och vi vill tacka honom för det arbetet han lagt ned”, säger Anna-Lena Isaksson, ordförande i HV71.

Andreas Davidsson kom in i HV71:s styrelse 2021 och tog över som tf. ordförande under förra säsongen efter det att Anders Wilander sjukskrevs. Nu väljer han att lämna sin styrelseplats i föreningen.

– Förra säsongen krävde otroligt mycket energi från mitt håll och med lite distans känner jag att jag behöver fylla på nytt bränsle i tanken. Dessutom har jag under en längre tid haft stora problem med diskbråck, något som också spelat in i mitt beslut att lämna min styrelseplats. Mitt engagemang och hjärta för HV71 är självklart fortsatt stort och jag kommer följa klubben, men numera från läktaren på matcherna” säger Andreas Davidsson.

Anders Magnusson som är ordförande i HV71:s valberedning meddelar att eftersom styrelsen består av sex medlemmar när Davidsson lämnar kommer inget fyllnadsval att göras.

– Andreas har gjort långt mer för föreningen än vad som kan förväntas av en styrelseledamot. När föreningen förra säsongen stod utan ordförande ställde Andreas upp som tillförordnad ordförande och drog ett stort lass med att sätta en ny organisation på plats. Från HV71:s vill vi tacka för allt engagemang och all den tid som Andreas har lagt ner på föreningen. Nu fortsätter arbetet med att forma organisationen och skapa ytterligare stabilitet och tydlighet inom föreningen. Ett arbete som under de senaste månaderna har växlats över till den nya styrelsen att ta vidare, säger Anna-Lena Isaksson, ordförande i HV71.

Frågor besvaras av Anna-Lena Isaksson, ordförande i HV71, 0735-264956

Pressmeddelande
Huvudsponsor
Premiumpartners