HV71 och HC Dalen söker ungdomsdomare

Publicerad: 2024-08-28
HV71 Ungdom
Är du intresserad av ishockey och vill bidra till sportens utveckling? Då är det dags att upptäcka spänningen av att döma.

I det fortsatta samarbetet mellan HV71 och HC Dalen strävar vi efter att upptäcka, utbilda och utveckla framtidens hockeydomare. I denna domarorganisation är vi dedikerade till att skapa en trygg och professionell domarupplevelse för spelarna, ledarna, domarna och publiken. Vi strävar efter att utbilda och stödja våra domare på bästa sätt för att de ska kunna göra rättvisa bedömningar i alla situationer.

Genom att bli en ungdomsdomare hos oss får du inte bara möjligheten att vara en del av en sport som vi älskar, utan du får även möjligheten att utvecklas som individ. Som domare lär du dig vikten av att fatta snabba beslut, hantera pressade situationer och kommunicera på ett tydligt och respektfullt sätt. För att underlätta för våra nya ungdomsdomare erbjuder vi inte bara en utbildning, utan även coachning från erfarna domare. Du kommer att få möjligheten att lära av de bästa och få feedback som kommer att hjälpa dig att växa och förbättras som domare.

Så om du är redo att ta steget in i domarvärlden i HV71 och HC Dalen, vänta inte längre! Ansök idag och bli en av våra nya ungdomsdomare. Tillsammans formar vi framtidens ishockey och skapar en spännande och respektfull atmosfär på isen och i arenan.

Anmäl ditt intresse till [email protected]

Martin Unander
Huvudsponsor
Premiumpartners