Axelent förlänger med HV71 och blir premiumpartner

Publicerad: 2024-10-18
PRESSMEDDELANDE
Premiumpartnern Axelent har förlängt sitt partneravtal med HV71 ytterligare tre år. ”Hjärtat brinner för HV71, men vi ser också bra effekter av att marknadsföra oss tillsammans med klubben”, säger Stefan Axelsson, ägare av Axelent.

Partnerskapet mellan HV71 och Axelent går långt tillbaka i tiden och Hillerstorpsföretaget har nu gått upp till att bli premiumpartner till HV71, vilket är den näst högsta nivån i klubbens partnerstege. Nu har Axelent valt att förlänga avtalet med ytterligare tre år.

– Hjärtat brinner för HV71 och det är viktigt för oss att stötta klubben. Samtidigt är det ett bra sätt för oss att marknadsföra vårt företag och det har vi sett effekter på genom åren. HV71 har också ett av Smålands bästa affärsnätverk som betytt mycket för oss och gjort att vi träffat nya kunder, säger Stefan Axelsson, ägare av Axelent.

HV71:s klubbdirektör Richard Nylin om förlängningen med Axelent och det långa partnerskapet mellan klubben och företaget:

– Vi är väldigt glada över att Axelent är med oss även i framtiden och ser långsiktigt på vårt partnerskap. Axelent är inte bara en viktig partner för HV71, utan också en ambassadör i en företagsstark region och Axelent har varit vid klubbens sida både i med och motgång.

Om Axelent AB.
Axelent har sitt säte i Hillerstorp och är ett svenskt företag med lång erfarenhet inom tillverkning av nätväggssystem i form av skydd och avdelare för industri, lager och byggnation.

Säkerhet, service och smarta lösningar är ledord som präglar hela vår organisation och verksamhet. Vi är en partner med omfattande kunskaper inom säkerhet och våra produkter säljs över hela världen. Alltid i enlighet med gällande lagkrav.

Fotnot: Premiumpartner är den näst högsta nivån på HV71:s partnerstege där avtalens värde är över 1,6 miljoner kronor.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners