Richard Nylin ny kommersiell chef i HV71

Publicerad: 2023-09-12
PRESSMEDDELANDE
HV71 rekryterar Richard Nylin som ny kommersiell chef och han blir därmed ansvarig för försäljningsorganisationen och klubbens partneravtal. ”Richard har en lång erfarenhet inom försäljningen och har dessutom tidigare varit partner till HV71 i bolag han jobbat i”, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Richard Nylin, 54, kommer närmast som VD för Karlssons Fasadrenoveringar AB och har tidigare jobbat som försäljningschef både på Profilgruppen och SAPA.

– Jag ser verkligen fram emot att jobba med ett så starkt varumärke som HV71. Som smålänning vet jag vilken ställning föreningen har i regionen och jag hoppas att med mina erfarenheter och kontaktnät kan jobba vidare med det, säger Richard Nylin.

HV71:s klubbdirektör Johan Lindbom om rekryteringen av Richard Nylin:

– Richard har en lång erfarenhet av försäljningen och ett viktigt perspektiv utifrån att vara partner. Han är rätt person att bygga upp en stark försäljningsorganisation i HV71 där våra mål är att öka intäkterna och hitta nya företag som vill synas med klubben. Han är också starkt förankrad i en del av regionen där vi kan utvecklas ytterligare.

Richard Nylin tillträder sin tjänst som kommersiell chef i HV71 den 16 oktober.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners