David Ullström förstärker marknadsavdelningen

Publicerad: 2024-08-28
PRESSMEDDELANDE
Den dubbla SM-guldvinnaren David Ullström återvänder till HV71 när han nu tar plats på marknadsavdelningen som ny säljare. ”David har en stor passion för HV71 och en stark förankring i vårt nätverk”, säger Richard Nylin, klubbdirektör i HV71.

David Ullström avslutade sin aktiva spelarkarriär 2023. En karriär som började i HV71:s hockeyskola och bland annat innehöll två SM-guld med moderklubben. Nu påbörjas ett nytt kapitel i Ullströms HV-karriär då den förre forwarden tar plats som ny säljare på marknadsavdelningen i HV71.

– Det är med stor glädje vi välkomnar David tillbaka till HV71. Vi har tillsammans med vår partner One Partner Group gjort ett noggrant arbete i rekryteringen för tjänsten och David har stuckit ut genom hela processen. Hans personlighet, passion och driv är något vi fastnat för och jag vet att David ser fram emot att träffa alla våra partners, säger Richard Nylin, klubbdirektör.

David Ullström påbörjar sin anställning den 1 september och är ivrig att påbörja sitt nya kapitel med HV71.

– Det känns oerhört spännande och jag är taggad inför uppgiften. Jag ser fram emot att sätta mig in i allt nytt och ta del av den kompetens alla duktiga medarbetare HV71 har. Jag känner mig också stolt över att få fortsätta representera klubben i mitt hjärta och har lärt mig mycket av att gå igenom rekryteringsprocessen med intervjuer och tester. I denna rollen är jag rookie, men hoppas kunna bidra med min kunskap från ett liv i hockeyn och min nyfikenhet på att lära mig nya saker, säger David Ullström.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners