SDHL arrangerar en skattjakt över hela Sverige

Publicerad: 2024-01-19
SDHL
Drömmar i fokus under "Hela Hockeysveriges skattjakt". Mellan den 16:e till 29:e januari kan du som supporter, TV-tittare eller arenabesökare leta efter drömsymboler på SDHL-spelarnas klubbor, hjälmar och dräkter.

Hittar du en symbol klickar du dig in på SDHL:s Instagram och kommenterar för att vara med i utlottningen av fina priser. På läktaren kommer det att finnas drömballonger med speciella priser och dessa ballonger nås endast på arenorna. Bland annat kan du vinna en drömträff med en världsstjärna från någon annan sport. Initiativet syftar till att skapa ett utökat engagemang för svensk damhockey.

– Skattjakten är sätt att generera engagemang kring vår liga och attrahera hockeyintresserade familjer. Tack vare vårt partnerskap med Svenska Spel har vi även kunna säkra några riktiga drömpriser. Exempelvis en träff eller flera träffar med någon av alla våra världsstjärnor som befinner sig på den internationella scenen, säger Angelica Lindeberg, verksamhetschef på Svenska Spel Damhockeyligan.

Särskilt fokus på publikrekrytering

Svenska Spel Damhockeyligan har ett särskilt fokus på publikrekrytering.

– Vi behöver tänka i nya banor och vara lite mer innovativa i vår publikrekrytering jämfört med exempelvis SHL. Framförallt ska vi rikta in oss mot målgruppen barnfamiljer eftersom vi och våra klubbar är övertygade om att de är helt rätt målgrupp för oss. Då är en skattjakt med möjligheten att få träffa en idol helt rätt väg att gå tror vi, säger Angelica Lindeberg.

Fakta om "Hela Hockeysveriges skattjakt"

- Pågår mellan 16:e till 29:e januari

- Genom att finna drömfångarsymboler på spelarna kan man vinn fina priser

- Genom att finna en kod på drömballongerna i arenan kan man vinna extra fina priser. Ballongerna nåspå läktare under hela tävlingens gång (16–29 januari).

Priser

I "Hela Hockeysveriges Skattjakt" kan man vinna allt ifrån signerade tröjor från Damkronorna, hockeyklubbor från CCM och drömträffar med svenska idrottsprofiler.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Angelica Lindeberg, verksamhetschef på SDHLTelefon: +46 737 457 031Mail: [email protected]

Toni Galic
Huvudsponsor
Premiumpartners